Positieve tijd is jarig

En dat bijzondere moment hebben we gisteren, met het mini-webinar ichigo-ichie, kort gevierd.

Een jaar positief online zijn heeft een geweldig effect, een vaste groep deelnemers – waarvan ik en zij elkaar daarvoor niet kenden, hebben kennis, lol, prachtige momenten en positieve tijd gedeeld.

We hebben webinars beleefd waarin de positieve energie en liefde van het scherm spatte en we ontvangen spontane positieve donaties om vooral door te gaan!

In het wekelijkse mini-webinar van 30 minuten, gratis en toegankelijk voor iedereen met een internet verbinding, wordt iedere week een positief thema uitgelicht en zien we met elkaar waar de mens allemaal toe in staat is.
Als we tijd als meest waardevolle valuta erkennen, letten we beter op waar we het aan uitgeven en zorgen we voor investeringen die eigenwaarde vergroten en waardering voor anderen doet stijgen.

Volgende week is het positieve thema: kracht voor verandering, om geluid te geven aan de oproep voor solidariteit en kracht, de boodschap die vandaag centraal staat als we alle mensen vieren.

Vraag voor de verbeelding: hoe zou het leven eruit zien als alle wereldleiders vrouwen waren?

Ode aan iedereen en vandaag een speciale voor de vrouwen: laten we de vrijheid die we (nog) ervaren vieren, voelen, vergroten. Onze krachten bundelen en het maximale doen om de wereld een beetje mooier en positiever te maken.

Solidariteit, kracht voor verandering en liefde.

Stay positive & happy birthday to us!