Hier kun je je registreren voor het gratis mini-webinar: ogenblik waarin we een positief moment nemen om een blik te werpen op het nieuwe jaar en ook oog te hebben voor leerzame momenten uit 2022.

Een ogenblikje
Met een nieuw jaar voor de deur, nemen we een momentje om te herzien, we kijken vooruit en ook achterom om zoveel mogelijk moois en waardevols mee te nemen naar 2023 en dat wat we niet meer nodig hebben achter ons te laten.

Herzien
In de positieve webinars staat altijd centraal: wat kun je zelf doen om van jouw levensverhaal een positief verhaal te maken?
Aan de hand van allerlei thema’s, wijsheden, gevoelens en ervaringen hebben we inmiddels ruim 60 positieve webinars samengesteld en uitgezonden waarin we altijd inspireren om vooral jezelf te imponeren.
Bij alles wat er gebeurt of je overkomt, kun je altijd jezelf beïnvloeden of veranderen: o.a. door je blik, keuzes en eigen (re)acties te onderzoeken.

Het eind van het jaar is een goed moment om te herzien: om een ogenblik te nemen voor reflectie en dromen, om je blik aan te passen en en je pas te veranderen.
Een aantal tips en verhalen om je te inspireren en aan te moedigen om van 2023 een positief jaar te maken.

Datum: maandag 5 december a.s.
Tijd: 10:00-10:30 uur
Doel: positieve tijd

Via e-mail ontvang je de link en een wachtwoord dat je nodig hebt om aan het webinar deel te nemen.

dagen
uren
minuten
seconden

Details

Onderwerp: Positieve tijd | Ogenblik
Aanvang: maandag, 05 december 2022 10:00
Duur: 30 minutes
 

Let op: registreer je nu, je hebt een code nodig om deel te nemen.